Hayvan Haklarına Giriş Seti

Patrick George (Yazan ve Resimleyen), Jean-Baptiste Del Amo (Yazan), Pauline Martin (Resimleyen)


Çocuklara, bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını sıcacık bir dille anlatan Senin Gibi ile şeffaf sayfaları çeviren okura hayvanları kurtarma şansı veren Hayvan Kurtarma kitapları bu setle bir arada!

Hayvan Kurtarma 

Bu kitapta, hayvan kurtarıcısı bir kahramana dönüşüyorsun. Hayvanları kurtarmak için, sadece şeffaf sayfaları çevirmen yeterli!

Eğlenceli, kolay ve hayvan hakları meselesiyle ilk tanışma niteliğinde. Kitapta hiç yazı yok yani senin için doğru olan sözcüğü kendin seçebilirsin! Sen hangi hayvanları kurtarırdın?

Senin Gibi

“Senin gibi, ben de bu narin ve güzel dünyanın bir parçasıyım. Onu hep birlikte paylaşıyoruz.’’

Çocuklara, bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını son derece basit, anlaşılır, samimi ve sıcacık bir dille anlatan, dokunaklı bir resimli kitap Senin Gibi… Jean-Baptiste Del Amo ve Pauline Martin, hayvanlarla olan yakınlığımıza bu kitapta şefkatle ışık tutuyor, ince ve hassas bir anlatımla çocuklara hayvanların bizden çok da farklı olmadığını gösteriyor.

Minik okurlar, hayvanların da tıpkı bizim gibi aileleri, duyguları, ihtiyaçları olduğunu anlayacak ve bu saf, katıksız sevgiyi minik yüreklerinde derinden hissedecekler...

Bütün çocuklarla paylaşılması dileğiyle!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış



FİYAT
360.00
600.00 %40

650 üzeri siparişlerde
KARGO BEDAVA


Adet

Sette Yer Alan Kitaplar



Hayvan Kurtarma
Patrick George (Yazan ve Resimleyen), Dila Altındiş Balcı (Çeviren)



Senin Gibi
Jean-Baptiste Del Amo (Yazan), Pauline Martin (Resimleyen), Sara Adakan (Çeviren)